Velanskrevet firma med 25 års erfaring

Kloakmester tilbyder kloakservice

​​Tage Hansens Murerforretning står klar med kloakservice til dig, hvis du har problemer med din kloak. Uanset om det gælder rensning, afløbsinstallationer eller en udvidelse, så står vi klar med vores ekspertise som autoriseret kloakmester.

Få rådgivende kloakservice hos kloakmester

Når du hyrer os til en opgave vedrørende din kloak, så får du også rådgivning med på vejen. Vi kan blandt andet fortælle om materialer, myndighedskrav og vedligeholdelse. Alt sammen for at du kan få en god oplevelse hos din autoriseret kloakmester. Vi har sat den gode service øverst, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

​Uanset hvilken form for kloakservice du har behov for, så løser din kloakmester altid opgaven med den samme professionalisme.

Din kloak fortjener god behandling – ring i dag

Det er vigtigt med en professionel kloakservice for at vedligeholde din kloak. Derfor hører vi også gerne fra dig og lytter til, hvad du oplever. Vi giver hellere end gerne et uforpligtende råd med på vejen til alle i Silkeborg og omegn, hvor vi holder til.

Kontakt din kloakmester allerede i dag på telefonen 86 86 70 55 for at høre mere om vores kloakservice og slamsugning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du et gratis tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tage Hansens Murerforretning A/S

Toldbodgade 13

8600 Silkeborg​​

Telefon: 86 86 70 55

Mail: tagehansen@tagehansen.dk